Асоцијацијата на инженери-консултанти на Македонија (АЦЕМА) ја организира првата конференција во Македонија за користење ФИДИК-договори. За овој настан и неговата важност разговаравме со Денис Ризаов, кој е член на управниот одбор на Асоцијацијата на инженери-консултанти на Македонија (АЦЕМА)….

Written by Nova Makedonija

Read all Story….