Асоцијацијата на инженери консултанти на Македонија (АЦЕМА) денеска во Скопје организира Прва конференција за ФИДИК договори.

На конференцијата, најавено е обраќање на министерот за транспорт и врски Горан Сугарески и на извршниот директор на ФИДИК, Енрико Винц.

Written by INOVATIVNOST

Read all Story….