Асоцијацијата на инженери консултанти на Македонија (АЦЕМА) вчера во Скопје ја организираше првата официјална конференција за ФИДИК договори за градежништвото. На настанот се обрати министерот за транспорт и врски Горан Сугарески, којшто го потенцираше значењето на меѓународните договори на ФИДИК при реализацијата на крупните градителски проекти во земјава.

Written by BUILD

Read all Story….